مشاوران ایران | انجام پایان نامه

انجام پایان نامه تخصصی رشته های مدیریت ، برق ، حسابداری ، روانشناسی ، مکانیک ، عمران با کمترین قیمت

مشاوران ایران | انجام پایان نامه

انجام پایان نامه تخصصی رشته های مدیریت ، برق ، حسابداری ، روانشناسی ، مکانیک ، عمران با کمترین قیمت

  • ۰
  • ۰


 مقاله آموزش کامل فرایند تحلیل شبکه روش ANP

 

واژه ANP مخفف عبارت Analytical Network Process (ANP) به معنی فرایند تحلیل شبکه است. فرایند تحلیل شبکه یا ANP یکی دیگر از سری تکنیک‌های تصمیم گیری است که شباهت زیادی به روش AHP دارد. هر یک از روش ها بر اساس یک سری فرضیات بنا شده شده است. برای نمون اگر معیارها مستقل از هم باشند و مقایسات زوجی امکانپذیر باشد مدل تصمیم گیری مناسب مدل AHP است ولی اگر معیارها مستقل نباشند روش ANP بهتر است. برای درک بهتر تکنیک ANP مقاله استاد اسفندیار زبردست را مطالعه کنید. این مقاله یک نمونه کامل و بسیار دقیق از کاربرد ANP است و با مطالعه آن می توانید روش بکارگیری ANP را با یک مثال تشریحی درک کنید.

مشاوران ایران ، همیار شما در انجام پایان نامه کارشناسی ارشد

هشدار متاسفانه بسیاری از مقالات فارسی که با ANP کار شده اشتباه است و به سادگی آنها را الگو قرار ندهید.

 

 

مقاله آموزش فرایند تحلیل شبکه روش ANP در مدیریت

انجام پایان نامه  صنایع

کاربرد فرایند تحلیل شبکه‌ای (ANP) در برنامه ریزی شهری و منطقه‌ای، دکتر اسفندیار زبردست

 

روش‏های ارزیابی چند معیاره کاربرد وسیعی در همه علوم از جمله در شهرسازی پیدا کرده‏اند. از بین این روش‏ها،‏ فرایند تحلیل سلسله‏مراتبی (AHP)‎ یکی از روش‏هایی است که بیشتر مورد توجه قرار گرفته است. یکی از محدودیت‏های جدی AHP این است که وابستگی‏های متقابل بین عناصر تصمیم،‏ یعنی معیارها،‏ زیرمعیارها و گزینه‏ها را درنظر نمی‏گیرد و ارتباط بین عناصر تصمیم را سلسله‏مراتبی و یکطرفه فرض می‏کند. روش فرایند تحلیل شبکه‏ای (ANP)‎ ارتباطات پیچیده بین و میان عناصر تصمیم را از طریق جایگزینی ساختار سلسله‏مراتبی با ساختار شبکه‏ای درنظر می‏گیرد. به همین دلیل در سال‏های اخیر استفاده از ANP به جای AHP در اغلب زمینه‏ها افزایش پیدا کرده است. در این مقاله فرایند تحلیل شبکه‏ای ANP و کاربرد آن در شهرسازی با بکارگیری آن در تعیین سایت مطلوب برای احداث شهرک‏های صنعتی در یک منطقه مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج بدست آمده نشان می‏دهد که فرایند تحلیل شبکه‏ای،‏ ضمن حفظ کلیه قابلیت‏های AHP از جمله سادگی،‏ انعطاف‏پذیری،‏ به‏کارگیری معیارهای کمی وکیفی به‏طور همزمان،‏ قابلیت بررسی سازگاری در قضاوت‏ها،‏ و امکان رتبه‏بندی نهایی گزینه‏ها،‏ می‏تواند بر محدودیت‏های جدی آن،‏ از جمله درنظر نگرفتن وابستگی‏های متقابل بین عناصر تصمیم و فرض اینکه ارتباط بین عناصر تصمیم،‏ سلسله‏مراتبی و یکطرفه است،‏ فایق آمده و چارچوب مناسبی را برای تحلیل مسایل شهری فراهم آورد.

انجام پایان نامه مدیریت تخصص ما میباشد

  • ۹۵/۰۷/۰۱
  • faramarz sadeghi

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی